Politikë Më shumë

SELIMI INICON PARTI TË RE?

Prej tvteuta10:15, 8 Korrik 2015

Sic duket po fillojnë përgaditjet për themelimin e një partie të re nga antarët që pak kohë më parë lëshuan PSD-në.Ish kryetari i KK-së së kësaj partie në Ulqin, Selim Resulbegoviq, është zgjedhur koordinator i Këshillit Inicues të grupit të antarëve që lëshuan partinë, shkruajnë mediat malazeze.Për sekretar teknik u zgjodh Alldina Nikoceviq si dhe u zgjodhën 15 antarë tjerë të këtij këshilli.Nga Ulqini,PSD e ka braktisur edhe antari i kryesisë së Forumit Rinor, Qazim Hoxhiq.

  • 1

    Radio