Opinion Më shumë

Sead Osmanoviq uron Kurban bajramin

Prej tvteuta13:05, 11 Gusht 2019

Të nderuar qytetar të   Ulqinit, të dashur vëllezër dhe motra, besimtarë të fesë islame, Juve dhe familjes suaj ju uroj festën e Kurban Bajramit.

Me dëshire  që therja e Kurbanit dhe lutja e haxhilarëve nga vendi shenjtë, tju sjell gëzime në familjen tuaja, duke ruajtur të gjitha ato tradita të cilat Ulqini me shekuj i trashëgoj, por gjithherë të orjentuar drejt përparimit dhe zhvillimit, duke korrurr frytet që Mali i Zi modern ofron, ju dëshiroj shëndet të mirë dhe familje të begatë. Kurban Bajrami , inshallah, gjithmonë ju përkujton ne obligimin e ndarjes,  tolerances , bamirësis dhe ndihmës ndaj  atyre te cilëve ajo është e nevojshme.

  • 1

    Radio