Politikë Më shumë

Së shpejti hapa konkret drejt hapjes së pikës kufitare Skje – Zogaj

Prej tvteuta12:48, 23 Janar 2019

Gjatë qëndrimit të presidentit të Shqipërisë Ilir Meta në Ulqin, me përfqësuesit e KKSH-së dhe partive politike është diskutuar edhe hapja e pikave të reja kufitare në mes dy vendeve, të cilat kanë rëndësi të madhe për banorët që jetojnë në brezin kufitar.

Kryetari i KKSH-së Faik Nika, tha për Televizionin Teuta, se kanë lajme të mira në këtë drejtim pasi së shpejti pritet të ketë hapa konkret në realizimin e hapjes së pkës kufitare Skje-Zogaj, por edhe linjës ujore Virpazar-Shkodër.

  • 1

    Radio