SliderMN Više

Savović: „Saslušanje Abazovića danas ili sjutra“

Prej tvteuta13:25 7 April 2022

Rukovodilac Osnovnog državnog tužilaštva u Ulcinju Vladimir Savović kazao je za portal  CdM da se danas ili sjutra očekuje saslušanje potpredsjednika Vlade u tehničkom mandatu, Dritana Abazovića u vezi sa audio-snimkom, koji prikazuje navodnu kupovinu glasova u Ulcinju. Savović je istakao da se Abazović, iako nema obavezu, odazvao telefonskom pozivu i rekao da će doći u tužilaštvo u najskorije vrijeme, čim se oslobodi određenih obaveza.

Abazović se javio na telefonski poziv i rekao da će doći u najskorije vrijeme. Kao što je poznato, niko i nema obavezu da se na telefonski poziv odazove odmah, a i na pisani poziv ima rok od osam dana. Taj rok nije probijen, ni blizu toga. Očekuje se saslušanje danas ili sjutra”, rekao je rukovodailac ODT-a Ulcinj.

Abazović je saopštio da će doći na saslušanje kada se slobodi određenih obaveza, koje su prema riječima Savovića, opravdane.

Podsjetio je da su svi ostali akteri audio-snimka saslušani.

“Izuzeti telefoni biće predmet pretresa i vještačenja. Dok se taj dio posla ne završi, predmet stoji jer nemamo druge radnje koje bismo sada mogli preduzimati”, zaključio je Savović.

(izvor:CdM)

  • 1

    Radio