Sporti Më shumë

Sara Kraja shpallet kampione e kupës Europiane të Presidentit në Stuttgart

Prej tvteuta11:27, 4 Shkurt 2019

TAEKWONDO TEAM ULQINI
Klubi i Taekwondo-së Ulqini e nis me suksesë vitin 2019
Me datë 02-03.02.2019 në Stuttgart u mbajtë kupa Europiane e Presidentit për kategorine e fëmijëve dhe kadet. Në aktivitet morën pjesë 1500 garues. Klubi i Taekwondo-së Ulqini u paraqitë me dy garues, Bledar Kasmi dhe Sara Kraja.

Garuesja Sara Kraja pas tri fitoreve shpallet kampione e kupës Europiane të Presidentit për vitin 2019. Ajo fitoi kundër Gjermanis, Britanis dhe në finale kundër Greqis.
Ndërsa garuesi Bledar Kasmi ndeshjen e parë e fitoj kundër garuesit nga Moldavija kurse ndeshjen e dytë fati nuk ishte në anën tonë i cili humb nga garuesi i Rusisë.

  • 1

    Radio