Aktuale Më shumë

Sara Kraja dhe Arta Ismailaga shpallen kampione në kampionatin Europian në San Marino

Prej tvteuta23:29, 18 Qershor 2022

Gjatë këtij vikendi me datë 17-19.06.2022. Në San Marino është duke u mbajtë kampionati Europian për shtetet e vogla. Ky Kampionat mblodhi 11 shtetet e vogla të Europës. Nga klubi i Taekwondo-së Ulqini me përfaqësuesen e Malit të Zi u paraqitën 6 sportist.

Sportistet Sara Kraja dhe Arta Ismailaga u shpallen kampione të këtij aktiviteti duke fituar medalje të arta 🥇🥇 të rangun G2/E2 si dhe pikë te vlefshme për ranglistën botërore.

Sportistët Enes Dushku dhe Amella Nuti fituan medaljet e argjendit 🥈🥈.

Falenderojmë sponsorët për përkrahjen finaciare.

Tkd Ulqini

  • 1

    Radio