Sociale Më shumë

“Sanctae Crucis”: Ekspozitë bamirësie në Konkatedralën e Tivarit

Prej tvteuta09:29, 28 Nëntor 2015

Qëndra Shpirtërore Katolike “Sanctae Crucis” nga Sukruqi, prej 29 nëntorit deri me 6 dhjetor 2015, organizon ekspozitë të qirave, engjujve, rruzarëve, kunorëve të adventit dhe aranzhmaneve për Krishtlindje.

Ekspozita organizohet në Konkatedralen e Shën Pjetrit dhe Shën Palit në Tivar.

Të ardhurat e ekspozitës do të shkojnë për fëmijë me nevoja të veçanta në zhvillim dhe me invaliditet.

  • 1

    Radio