Politikë Më shumë

S` KA PËRMENDUR ZGJEDHJET

Prej tvteuta10:39, 13 Maj 2015

Partia Demokratike e Socialistëve dhe Partia social demokrate    janë të pajtimit lidhur me çështjet kyçe strategjike , ka theksuar nënkryetari i social demokratëve, Rashko Konjeviq, duke vlerësuar se qëllimet partiake dhe mosmarrëveshjet janë nën nivelin e qëllimeve shtetërore. Në pyetjen që të komentojë deklaratën e kryeministrit Gjukanoviq se PDS “duron” Partinë social demokratike për shkak të marrjes së ftesës për anëtarësim në NATO dhe se çdo gjë tjetër në raportet ndërmjet dy partive  çojnë drejtë nevojës së mbajtjes  së zgjedhjeve të jashtëzakonshme, Konjeviq ka theksuar se nuk është i sigurt  se Gjukanoviq e ka thënë këtë dhe se  do ti ketë përmendur zgjedhjet e jashtëzakonshme.

  • 1

    Radio