Politikë Më shumë

Ruzhdo Gjokaj: Bashkejetesen e ruajme vetem kur jemi bashke

Prej tvteuta17:27, 6 Mars 2019

Studentet dhe diaspora ishin potenciali me I madh I ketyre votimeve, te cilet  e sollen fitoren e Malesise.

Në emër  të Shoqatës Malësia e madhe nga Detroiti, Ruzhdo Gjokaj I falenderoi studentët për ndihmesën e tyre dhe të gjithë banorëve ju uroi fitoren në zgjedhje.

”Ne e ruajmë bashkëjetesën vetëm në këtë mënyrë, kur fitojmë e kur jemi një, kur bëhemi së bashku, kur festojmë së bashku”, tha Gjokaj.

  • 1

    Radio