SliderMN Više

Rukometašice i košarkaši pobjednički, Otrantu izmakla pobjeda na domaćem terenu

Prej tvteuta09:12 25 Oktobar 2021

Rukometašice ŽRK „Ulcinj“ ostvarile su još jednu, drugu veliku pobjedu u okviru Prve ženske rukometne lige Crne Gore. One su sinoć u sali O.š. „Maršal Tito“ ostvarile  ubjedljivu pobjedu nad ŽRK“Trebjesa“, rezultatom 28-15. Najviše golova za domaću ekipu postigla je Aleksandra Nišavić (6), po 4 gola Ana Radović i Anisa Lolović, dok je Martina Mirotić proglašena igračicom utakmcie, jer je uspjela da odbrani 17 pokušaja na gol. Na protivničkoj strani, golmanka MArijana Gezović upisala je 9 odbrana, dok su Anja Drašković i MAša VArajić upisale po 4 pogotka.

I kadeti KK „Ulcinj“ ostvarili su juče sjajnu pobjedu, u uzbudljivoj završnici, kada su na gostujućem terenu pobijedili ekipu KK „Kotor“ rezultatom 74-78, u okviru četvrtog kola kadetske lige CG. Nevjerovatnih 37 poena upisao je ulcinjanin Dušan Bevenja, koji je najviše doprinio da ekipa iz Ulcinja ostvari veliku pobjedu.

 

Sa druge strane, fudbalerima „Otranta“ izmakla je pobjeda na stadionu „Akademija“, gdje su poraženi od ekipe „Obilića“ iz Herceg Novog, nakon kola Krivokapića u 58. minutu.

S. Vukčević

  • 1

    Radio