Aktuale Më shumë

Rudoviq: Ne do të luftojmë së bashku për liri, jo për Serbinë e Madhe

Prej tvteuta16:00, 12 Janar 2017

Zyrtari i i Lëvizjes Qytetare URA, Nedjeljko Rudoviq  tha se me  Frontin  Demokratik (FD), së bashku kanë për të luftuar për liri, por jo për një shtet të Serbisë së Madhe, të  cilin , tha ai,  FD është duke e promovuar  në mënyrë aktive. Rudoviq  ka reaguar  në aludimin liderit të Lëvizjes për Ndryshime, Nebojsha Medojeviq,  i cili ka akuzuar liderin e Lëvizjes Qytetare URA  Zharko Rakçeviq  se po shkatërron unitetin e opozitës.  ”  Lëvizja Qytetare  URA ka drejtimin e vet,  Mali i Zi për neve është i shenjtë , ndërsa Fronti Demokratik gjithnjë insiston  në ideologji të aleacave në mes shteteve  serbe , mbrojtjen e Republikës Serbe, unitetit të krishterëve ,dhe një rishikim  të referendumit mbi pavarësinë e Malit të Zi, “tha Rudoviq.

  • 1

    Radio