Ekonomi Më shumë

Rritja e fundit e çmimeve të derivateve shënon rritjen e nëntë gjatë vitit

Prej tvteuta07:44, 22 Gusht 2023

Rritja e fundit e çmimeve të Eurodieselit për 10 cent dhe të dy llojet e benzinës për tre cent është shtrenjtimi i nëntën i çmimit të karburantit që nga fillimi i vitit. Andaj, nga Shoqata e Kompanive të Naftës, apeluan te qeveria dhe ministria kompetente që të ndryshojnë rregulloren e çmimit të karburantit dhe të ulin akciza për derivatet e naftës. Ata kërkojnë marrëveshje me qeverinë, si dhe heqjen e monopoleve në tregun e karburanteve.

  • 1

    Radio