Politikë Më shumë

Rritet siguria e prokurorit dhe gjygjtarit para vendimit të 9 majit

Prej tvteuta10:13, 7 Maj 2019

Rritet siguria e porkurorit dhe gjygjtarit para vendimit të 9 majit

Drejtoria e policisë e Malit të Zi ka rritur masat e sigurisë për prokurorin shtetëror Sasha Çagjenoviq dhe gjygjtaren e Gykatës së lartë Suzana Mugosha, paa vendimit në rastin e grushtit të shtetit me 9 maj. Supozohet se rritja e masave të sigurisë ka të bëjë me deklaratat e fundit të zyrtarëve të Frontit Demokratik, se nuk do të pranojnë të dënohen të pafajshëm. Ata janë duke analizuar mundësinë që në rast të dënimit të mbyllën në Kuvendin e Malit të Zi, ku do të mbrohen edhe nga kolegët e tyre. Në rastin e tentativës për grushtin e shtetit në kuadër të zgjedhjeve të 2016-tës, liderët e Frontit Demokratik Andrija Mandiq dhe Millan Knezheviq dyshohen se ishin të kyçur pët të ndihmuar përmbysjen e pushtetit.

  • 1

    Radio