Ekonomi Më shumë

Rritet numri i kompanive të bllokuara

Prej tvteuta15:23, 3 Janar 2018

Në listën e re të kompanive që  kanë xhirollogaritë e bllokuara ndodhen edhe 7 shtatë kompani të reja në krahasim me listën e mëparshme. Në listën e re të publikuar nga banka Qendrore e Malit të Zi gjenden mbi 16.000 kompani të regjistruara , kurse 3500 prej tyre e kanë xhiro llogarinë e bllokuar për shkak të borxheve.

Këto kompani nuk ndodhen në Regjistrin Qendror të Ndërmarrjeve Afariste , kurse numri i përgjithshëm i kompnive të bblokuara dhe që ndodhen në regjistër shkon mbi 12.000. Të dhënat për kompnitë publikohen një herë në muaj dhe mund të gjende në sajtin e bankës Qendrore.

  • 1

    Radio