Sporti Më shumë

Rrezart Cungu tenisieri me renditjen më të mirë ndërkombëtare deri në moshën 18 vjeçare

Prej tvteuta15:08, 22 Dhjetor 2015

Federata e Tenisit të Malit të Zi mbrëmë me datë 21.12.2015 bëri ndarjen e shpërblimeve për më të mirët në vitin 2015.

Edhe pse viti 2015 për tenisierin nga Ulqini ia nisi me vështirësi dhe lëndime, Rrezarti arriti që të bëhet pjesë e Davids Cup për reprezentacionin e Malit të Zi dhe njëherit të shpallet lojtari me renditjen më të mirë ndërkombëtare ITF deri në moshën 18 vjeçare.

Pergatitjet për vitin 2016 janë në vijim. Turneu dhe sfida e parë për Rrezartin do të jetë në turneun ndërkombëtarë në Beograd i cili do të mbahet prej datës 04.01.2016

Klubi i Tenisit Bellevue – Ulqin

 

 

  • 1

    Radio