Kulturë Më shumë

Rreth 11.000 tekste për nxënësit jashtë trojeve shqiptare

Prej tvteuta10:20, 27 Gusht 2019

Rreth 11 mijë tekste të gjuhës shqipe do t’u shpërndahen nxënësve dhe mësuesve shqiptarë që gjenden jashtë trojeve shqiptare. Ministri i Shtetit për Diasporën, në qeverinë e Shqipërisë, Pandeli Majko tha se, “për herë të parë që nga krijimi i saj në janar të këtij viti, Qendra e Botimeve për Diasporën ka përgatitur dhe po shpërndan paketën e teksteve shkollore për mësimdhënie në Diasporë.

Të gjitha tekstet janë falas dhe tërheqja e tyre do të bëhet në ambasadat shqiptare të vendeve përkatëse, sipas kërkesës së këtyre të fundit”, tha ndër të tjera Majko.

  • 1

    Radio