Sociale Më shumë

Rotari klub gëzon fëmijët e komunës së Ulqinit

Prej tvteuta16:11, 21 Dhjetor 2016

“Pallatën Venecia”, Rotari klub për fëmijët e komunës së Ulqinit ndau dhuratat me rastin e festave të fundvitit. Edhe pas trembëdhjet viteve me aktivitetin të cilin e ndërmarrin gëzojnë më të vegjlit.

Këtë vit në Mal të Zi janë shpërndar 6560 pako. Një pako vlera e së cilës  është 12 funti gjegjësisht rreth 15 euro, përmban sende për fëmijë dhe vijnë dhuratë  e bashkëmoshatarëve të tyre nga Anglia. Për këto trembëdhjet vite në Mal të Zi janë ndarë pako me vlerë rrheth 2.200.000 eurove.

 

  • 1

    Radio