POLITIKA Više

ROLOVIĆ: „FINGIRAJU NESLAGANJE OKO PRITVARANJA MEDOJEVIĆA DA BI ZAVARALI JAVNOST“

Prej tvteuta17:10 7 Jul 2017

Poslanik Demokratskog fronta u Skupštini Opštine Ulcinj dr Milan Rolović kazao je u razgovoru za Televiziju Teuta da je cio proces oko ukidanja imuniteta poslaniku Nebojši Medojeviću samo nastavak hajke na DF i na kompletnu slobodnu Crnu Goru koja ne prihvata ovu, tzv. demokratsku vlast, tvrdi Rolović.

„Svi znaju da je Momir Nikolić iz PZP-a uhapšen potpuno nevin i da čovjek nema nikakve veze sa navodnim državnim udarom. Onakvi upadi u kancelarije Nebojše Medojevića i konfiskovanje njegovih ličnih računara je dokaz u kakvom demokratskom i slobodnom društvu mi živimo“, kazao je Rolović.

On kaže da je pismo kojim se predsjednik Filip Vujanović obratio Vrhovnom državnom tužiocu Ivici Stankoviću, u kome se tužiocu preporučuje da Medojeviću omogući da se brani sa slobode, nije nastalo iz njegove glave, već da je sve izmontirano kako bi zajednički odglumili navodna neslaganja oko statusa Medojevića.

„Sumnjam da je Vujanović iskren a volio bih da ima dobre namjere u vezi cijelog slučaja, ali ovo je odličan potez za zavaranje javnosti ne bi li pomislili da u DPS-u postoje  neslaganja oko puštanja Medojevića da se brani sa slobode“, tvrdi Rolović.

Rolović je i prokomentarisao ukidanje naknada za majke sa troje i više djece, tvrdeći da je ipak očekivao da za ukidanje neće imati kvoruma na sjednici u Skupštini.

„Iskreno, vjerovao sam da do toga neće doći i očekivao sam makar koji glas protiv od poslanika iz Ulcinja. Ukidanje naknada je bilo za očekivati, jer je DPS-u odgovaralo da zadovolji dio svojih pristalica mjesečnim primanjima do negdje novembra, nakon izbora, a evo vidite da su sada nakon osvojene vlasti ukinuli naknade i navodno su  tek sad uvidjeli da je to preveliko opterećenje za budžet“, zaključuje Rolović.

  • 1

    Radio