Ekonomi Më shumë

Rokshped padit Podgoricën për dëmin e krijuar

Prej tvteuta09:57, 14 Shkurt 2018

Kompania Rokshped nga Tuzi ka paditur kryeqyetetin Podgoricën për dëmin e krijuar për shkak të mos miratimit të planit urbanistik në Tuz, shkruajn mediat e vendit. Nga kjo kompani thonë se në vitin 2000 kanë nënshkruar marrëveshjen me kryetarin e atëhershëm Miomir Mugosha, por plani për objektin e tyre nuk u përfundua kurrë. Lartësia e dëmit vlerësohet në gjysëm milioni euro dhe Rokshped kërkon që ajo të pëcaktohet saktësisht nga ekspertët financiar.

  • 1

    Radio