SliderMN Više

Roditelji i privrednici donirali TV uređaje O.š. „Boško Strugar“

Prej tvteuta09:52 13 Decembar 2022

Nakon inicijative roditelja učenika Osnovne škole „Boško Strugar“ za nabavku nekoliko televizora za potrebe nastave, u Osnovnoj školi „Boško Strugar“ upriličena je i zvanična posjeta donatora i roditelja koji su podržali ovu akciju. Naime, nekoliko učionica dobilo je TV uređaje za potrebe nastave, kojima su se najviše obradovala djeca. Direktorica škole Mladenka Perić, kazala je da su djeca izuzetno srećna, kao i da će im ova donacija pomoći da unaprijede nastavu i prate savremene trendove.

„U ime škole, roditelja i nastavnika i svoje ime, želim da se zahvalim Vama koji ste iskazali svoju darežljivost i dobročinstvo, tako što ste nam svima olakšali rad i borbu u potrazi za novim znanjima“, kazala je Perićeva.

„Danas su naše učionice još bogatije, zahvaljujući Vašem angažmanu i velikodušnosti. Bez sumnje realizacija nastavnih časova biće još interesantnija, u koraku s vremenom i tehnološkim dostigunućima, imajući u vidu multifunkcionalnu mogućnost ovih televizora za nastavu“, kazala je učiteljica Florinda Baša.

Škola je inače, u završnim pripremama za održavanje Novogodišnjeg bazara, koji će se održati u petak, 16. decembra od 10.30h, te još jednom pozivaju sve sugrađane da obiđu bazar i budu dio ovog događaja.

 

  • 1

    Radio