EKONOMIJA Više

Road Show u Sarajevu

Prej tvteuta10:23 5 Jun 2015

Road show kampanja koju Nacionalna turistička Organizacija Crne Gore uobičajeno realizuje u regionu a koja podrazumjeva promociju turističke ponude u direktnom kontaktu sa potencijalnim turistima održala se danas u Sarajevu. Promocija se održala na glavnom trgu grada a posjetioci su imali priliku da od predstavnika Nacionalne turističke organizacije Crne Gore, lokalnih organizacija Budve, Bara i Ulcinja dobiju informacije o turističkoj ponudi za ovu ljetnju turističku sezonu.
Građani Sarajeva najviše su se interesovali za cijene privatnog smještaja, apartmana i cijene smještaja u malim hotelima, kao i za planirana zabavna i kulturna dešavanja u Ulcinju ovog ljeta.
Turisticka organizacija Ulcinj je aktuelnu turisticku ponudu promovisala I kroz niz intervjua koje je diektorica TO Ulcinj Zana Sarvan dala za bosanske medije (TV Hayat, TV Pink, Kantonalna televizija) i putem nagradne igre posjetiocima je dodijelila dva besplatna sedmodnevna ljetovanja za dvije osobe.

Bosanski turisti tradicionalno ljetuju na ulcinjskoj rivijeri a zadnjih godina zabilježen je porast broja turista iz BiH. Prošle godine Ulcinj je posjetilo oko 8.000,00 turista iz BiH koji su realizovali 68.677,00 nocenja
Možemo reči da smo jako zadovoljni našim promovisanjem u ovom gradu I interesovanje je bilo zaista veliko a u okviru Road Show kampanje, narednih dana bice održani i promotivni događaji u Banja Luci.

  • 1

    Radio