TURIZËM Më shumë

“Riviera e Ulqinit” regjistron  rreth 427.000 euro fitim

Prej tvteuta15:25, 2 Nëntor 2017

Në nëntë muajt e parë të këtij viti ndërmarrja hotelerike “Riviera e Ulqinit” ka regjistruar fitim prej 427,058 euro, rreth 34.000 euro më pak se vitin e kaluar. Të ardhura e përgjithshme kanë qenë 3,09 milion euro, kurse shpenzimet 3,01 milion euro.

Në të ardhmen dy hotelet e kësaj ndërmarrjeje, “Belvi” dhe “Olimpik” do të menaxhohen nga kompania “Karisma”, e cila ka filluar edhe punimet në adoptimin e objekteve.

  • 1

    Radio