Sociale Më shumë

Ripërsëritje e dokumentacionit për bujq

Prej tvteuta16:42, 20 Dhjetor 2016

Ministria e Bujqësisë dhe Zhvillimit Rural ditë më parë i ka dërguar shkresë Shërbimit për Bujqësi  ku thuhet se  bujqit e moshuar të cilët janë shfrytëzues të ndihmave materiale në bazë të  vendimit të  Qeverisë janë të obliguar që deri me datën 31.12 2016 të bëjnë ripërsëritjen e dokumentacionit për vitin 2017. Në Komunën e Ulqinit 243 bujq janë shrytëzues të ndihmës materiale në shumën mujore prej 60 euro.

“Ripërsëritja e dokumentave parasheh ndër të tjera pajisjen me dokumenta ku dëshmohet që nuk janë shrytëzues të penzioneve , apo të ndonjë ndihme tjetër materiale” thotë për Televizionin Teuta, Gani Rexha këshilltarë për bujqësi pran Kuvendit Komunal.

  • 1

    Radio