Aktuale Më shumë

Rinovohet shkolla në Shtodër

Prej tvteuta10:59, 30 Janar 2017

Shkolla fillore në Shtodër e cila është pjesë e shkollës “Bedri Elezaga” ka marr pamje tjetër.

Kompania “Cerovo” në bashkëpunim me këtë institucion kanë bërë renovimin e shkollës e cila ishte në kushte jo të përshtatëshme për mësim. Udhëheqësia, mësimdhënësit por edhe nxënësit janë të lumtur që më në fund kanë kushtet elementare për mësim.

Në këtë aksion janë rinovuar dritaret, fasada e jashtme, si dhe enterieri , në shkollën e cila në një mënyrë ishte e lënë pas dore, njoftojnë nga kompania “Cerovo”.

  • 1

    Radio