Ekonomi Më shumë

Rezultatet e para të kërkimit të naftës do të publikohen vitin tjetër

Prej tvteuta10:14, 21 Tetor 2019

Rezultatet e para të kërkimit të naftës në bregdetin e Malit të Zi, kryesisht në atë të Ulqinit, do të jenë në dispozicion diku ka viti tjetër, kanë njoftuar nga Drejtoria për hidrokarbure.  Vetëm atëherë do të mësohet nëse ka prezencë nafte dhe nëse sasia e saj është e mjaftueshme për eksploatim komercial. Nga kjo drejtori gjithashtu njoftojnë se platforma parë eksploruese e naftës do të vendoset jashtë ujrave territoriale të Malit të Zi, gjegjësisht 22 kilometra larg bregdetit.

  • 1

    Radio