Aktuale Më shumë

Rezultate të mira në rrugën drejtë UE

Prej tvteuta09:41, 16 Shkurt 2016

Mali i Zi ka realizuar  rezultate të duhura në plotësimin e obligimeve në rrugën drejtë anëtarësimit në UE, ka vlerësuar ambasadori i posaemëruar i Finlandës Perti Ikonen, gjatë bisedimeve  me ministrin e punëve të jashtme dhe integrimet evropiane Igor Llukshiq.

Siç është kumtuar nga ministria, Llukshiq ka vlerësuar se dy vendet i karakterizojnë marrëdhëniet e mira bilaterale të cilat në periudhën që vjen mund të forcohen edhe më tepër përmes përparimit të bashkëpunimit në sferën e ekonomisë.

  • 1

    Radio