Politikë Më shumë

“Rezisto” dhe Demokratët për protesta masovike në rast se nuk pranohet qeveria bashkimit qytetar

Prej tvteuta16:23, 21 Gusht 2019

Në rast se Partia Demokratike e Socialistëve nuk do të pranojë qeverinë e bashkimit qytetar , ndryshimin e ligjeve zgjedhore dhe të institucioneve që i implementojnë ato, atëherë lëvizja “Rezisto” dhe Demokratët do të bëjnë thirrje për protesta masive qytetare, u vendos sot në takimin në mes tyre. Në kumtesën e takimit thuhet se qeveria e bashkimit qytetar duhet të formohet më së vonshmi deri më 1 dhjetor të këtij viti. Në rast se kjo nuk ndodh atëherë do të ketë protesta masive dhe bojkotim të të gjithë proceseve zgjedhore në Mal të Zi, thuhet në kumtesë.

  • 1

    Radio