POLITIKA Više

RESULBEGOVIĆ: “DOSLJEDNO ZA ULCINJ, A NE ZA PONAVLJANJE GREŠAKA”

Prej tvteuta12:52 1 Februar 2018

Poštovani sugrađani, Socijaldemokrate u crnogorskom političkom životu predstavljaju partiju moderne ljevice, partiju koja se zalaže za građansko društvo, multietničnost i multikonfesionalnost koja nas čini bogatijim i srećnijim.

Mi smo partija koja realizuje ono što zacrta u svom izbornom programu. Ispunili smo dva naša ključna programska opredjeljenja – nezavisnu Crnu Goru koja nam je iznad svega i ulazak u NATO čime smo obezbijedili trajni sigurnosni štit za naše građane i ulili sigurnost za strane investitore, a predano radimo na ostvarenju još dva – da Crna Gora postane članica EU i što je još važnije, da znatno ubrzamo naš ekonomski razvoj.

Kada je u pitanju Ulcinj, iako smo mlada partija, imamo duboke socijaldemokratske korijene i naši ljudi su itekako prepoznati kao istinske Socijaldemokrate. Naš izborni program nije samo predizborni, poput druguh, nego predstavlja dugoročnu realnu osnovu za sveukupni ekonomski oporavak našeg grada. A kao što primjećujete, mi, kada smo u poziciji, svoj program itekako realizujemo za opšte dobro, nismo poput pojedinih koji obećavaju sve ne bi li se dokopali vlasti, a kada zaposjednu te čuvene fotelje, od tih obećanja ne bude apsolutno ništa, osim ostvarenja ličnih interesa pojedinaca i određenih grupacija.

Zato, drage Ulcinjanke i Ulcinjani, nemojte dozvoliti da vas ispraznim obećanjima i pričama o novim investicijama obmanjuju oni koji su vam već dva puta dokazali da nijesu sposobni da ih realizuju. I u narodu se kaže “što je mnogo, mnogo je”.

Grijeh je ponavljačima dati šansu po treći put.

Od vas zato očekujem da nas u nedjelju podržite, a mi ćemo vas uvjeriti da se nijedan građanin Ulcinja, ma što god on bio po nacionalnosti ili vjeri, neće pokajati što je zaokružio broj 1. Dosljedno za Ulcinj!

Selim Resulbegović, kandidat na odborničkoj listi “Socijaldemokrate – Ivan Brajović – Dosljedno za Ulcinj”

  • 1

    Radio