Ekonomi Më shumë

REHABILITIMI I RRUGËVE TË KËMBËSORISË

Prej tvteuta13:38, 18 Qershor 2015

Ndërmarrja  publike për menaxhimin me të mirat detare, ka realizuar  fazën e dytë  të rehabilitimit  të linjave të këmbësorisë  në zonën e Plazhit të madh në Ulqin .Agjensia për mbrojtjen e mjedisit  ka siguruar kushtet  e mbrojtjes së  natyrës. Agjensia  ka lëshuar lejen e zhvillimit të punimeve, ndërsa, komuna  ka dhënë pëlqimin. Ndërmarrja e lartpërmendur  kumton se  kjo është veprimtaria e pare në Malin e Zi  dhe se  janë shfrytëzuar  përvojat e Italisë. Kjo faze ka kushtuar 30 mijë euro.

  • 1

    Radio