Politikë Më shumë

Regjistrohet Mali i Zi i Vërtetë

Prej tvteuta15:17, 7 Shkurt 2018

Mali i Zi prej sot do të ketë edhe një partie të regjistruar, pasi zyrtarisht në regjistër është shtuar edhe Mali i Zi i Vërtetë, formimin e të cilës më herët e ka paralajëruar Marko Millaçiq. Ai për media ka deklaruar se sot është ditë e madhe për këtë parti, dhe se prej tani ato do të fillojnë punën në terren për formimin e Këshilleve vendorë. Sipas Millaçiq, kjo parti do të mbledh njërëzit e duhur të cilët do të përçojnë frymën e Petroviqëve dhe Mark Milanit por në një formë moderne të shekullit 21.

  • 1

    Radio