Sporti Më shumë

RASHOVIQ: ORGANIZIMI I FED CUP NE NIVELIN ME TE LARTE

Prej tvteuta12:01, 20 Prill 2019

Kryetari I Federatës së tenisit të Malit të Zi Dimitrije Rashoviq, pas përfundimit të turnout në tenis Fed Cup, I cili u mbajt në Ulqin nga data 17-20 prill 2019, tha se organizimi I sivjetëm I turneut ka vijuar shumë mire dhe theksoi se Ulqini po bëhet destinacion sportiv.

“Duke ju falenderuar angazhimit të Federatës së tenisit të Malit të Zi dhe Klubit të Tenisit “Bellevue”, edhe ky FED Cup, I pesti me radhë është zhvilluar në nivelin më të lartë”, tha Rashoviq për TV Teuta.

  • 1

    Radio