Politikë Më shumë

Rakçeviq kryetar i ABR

Prej tvteuta10:30, 10 Mars 2015

Lëvizja qytetare  në të ardhmen do të quhet ,,Aksioni i Bashkuar Reformist, kurse kandidat  për kryetar do të jetë Zharko Rakçeviq, ka vendosur Këshilli iniciues i Lëvizjes Qytetare. Kandidatë për nënkryetarë janë Dritan Abazoviq, Bozhena Jellushiq dhe Rade Bojeviq. Konventa themeluese do të mbahet me 14 mars  kur edhe do të prezantohet këshilli koordinues  të cilin do ta përbëjnë ekspertë të njohur të obliguar për hartimin dhe promovimin e politikës së aksionit të bashkuar reformistë në sektorët më të rëndësishëm.

 

  • 1

    Radio