TURIZËM Më shumë

Radulloviq: Të ardhurat nga turizmi do të jenë 1 miliardë euro

Prej tvteuta09:44, 4 Janar 2018

Ministri i turizmit dhe i zhvillimit të qëndrueshëm Pavle Radulloviq, tha se sezoni i kaluar turistik ishte rekord me 900 milionë euro të ardhura, por pritet që ai i ardhshmi ta tejkalojë dhe të ardhurat të arrijnë 1 miliard euro.

Sipas të dhënave të Organizatave Turistike lokale, në Mal të Zi për tët parën herë në histori kanë qëndruar gati 2 milionë turistë .  Radulloviq tha se përgatitjet për sezonin e vitit aktual kanë filluar dhe se pret që ligji i ri për turizëm dhe legalizim të objekteve të ndikojnë në uljen e tregut të zi në turizëm, i cili përbën një problem të madh.

  • 1

    Radio