Kulturë Më shumë

Radio Elita organizon konferencembi perfaqesimin e pakices shqiptare ne organet e administrates

Prej tvteuta16:54, 27 Mars 2019

Në organizim të  OJQ Qendra Rajonale për Art, Kulturë dhe Media – ELITA PLUS më datën 28 mars në Pallatin Venecia në Kala do të organizohet konferenca “Përfaqësimi i pakicës shqiptare në organet e administratës – gjendja aktuale dhe sfidat” me pjesëmarrjen zyrtarëve të institucioneve shtetërore dhe atyre lokale, përfaqësuesit Këshillit Kombëtar dhe OJQ-ve.  I ftuar në punimet e Konferencës do të jetë Dushan Janjiq, drejtor i Qendrës për Marrëdhënie Etnike me seli në Beograd.  Pjesëmarrësit me fakte dhe argumente do të hedhin dritë në temën bosht të Konferencës.

  • 1

    Radio