Politikë Më shumë

Radhitja e subjekteve politike në fletëvotim: Koalicionet shqiptare në numrat 7 dhe 10

Prej tvteuta11:36, 15 Gusht 2020

 

Komisioni Shtetëror Zgjedhor, ka organizuar tërheqjen e shortit për renditjen e subjekteve politike në fletëvotim për Zgjedhjet Parlamentare të cilat do të mbahen më 30 gusht në Mal të Zi.

Renditja e listave eshte:

 1. “Socialdemokratet -Ivan Brajoviq –
 2. Partia boshnjake -Rafet Husoviq”
 3. „HGI!“
 4. “Partia Socialdemokrate”
 5. HRS
 6. “E zeza në të bardhë”
 7. ” Njëzëri”
 8. “PDS – Millo Gjukanoviq”
 9. “Për të ardhmen e Malit të Zi”
 10. Lista shqiptare – Genci Nimanbegu-Nik Gjeloshaj
 11. “Paqja eshte kombi yne“, Aleksa Beciq, Miodrag Lekiq.

 • 1

  Radio