POLITIKA Više

R. KRIVOKAPIĆ: SA DPS-OM NI POD RAZNO, NA IZBORIMA MU NEĆE POMOĆI NI NJEGOVI SATELITI

Prej tvteuta15:36 26 Septembar 2016

U intervjuu za TV Teuta, predsjednik SDP – a Ranko Krivokapić iznio je mnogo kritika na račun svog bivšeg koalicionog partnera. Na pitanje da li bi ponovo ušli u koaliciju sa DPS-om, Krivokapić je bio isključiv i kazao da je ta mogućnost “apsolutno isključena”. Za primjer razaranja jednog grada pod rukovodstvom vladajuće partije, Krivokapić je uzeo primjer Budve, koja je u potpunosti “zatrovana korupcijom  i od koje su čelnici te opštine napravili svoj privatni posjed”.

SDP ima plan razvoja za Ulcinj, koji je prema njegovim riječima u potpunosti razoren lošim vladanjem korumpiranih političara. Na pitanje sa kim bi ušli u eventualnu koaliciju nakon 16. oktobra, Krivokapić je bio jasan.  – “Kičma buduće nove Vlade su oni koji čine trenutnu  prelaznu Vladu sa kojima svakako možemo ući u postizborne koalicione pregovore”, kazao je Krivokapić.

Pozvao je i kako je kazao – onaj časni dio DPS-a da još nije kasno da pristupe SDP-u kako bi zajedno učinili dobro za svoju državu, za čiju su se nezavisnost i suverenitet zajednički borili.

“Oni se kriju iza  zastave i himne  koju smo mi forsirali i sproveli, država je stvorena, evropske integracije i pristupanje  NATO-u su već izvjesni, a sada je vrijeme da se konačno stvori bolji standard i život za građane Crne Gore”, zaključuje Krivokapić.

  • 1

    Radio