Sociale Më shumë

QYTETARET EDHE PUBLIKISHT KERKOJNE NDIHME PER EMRON NGA INSTITUCIONET, SUBJEKTET POLITIKE DHE NDERMARRJET

Prej tvteuta21:07, 20 Korrik 2019

Ky apel ju drejtohet te gjitha institucioneve shteterore dhe locale si dhe subjekteve politike dhe ndermarrjeve e medha te cilat edhe pse jane kontaktuar, ende nuk kane dhene  ndihmen e tyre, thuhet ne apelin publik te postuar nga qytetaret e Ulqinit.

Ky eshte apel I qytetareve te cilet keto institucione, subjekte dhe ndermarrje I mbajne te hapura duke I kryer obligimet dhe duke i ndihmuar qe ato te funksionojne, prandaj eshte njerezore qe tani kur ne si qytetare bejme apel per  te  na ndihmuar dhe te gjithe se bashku te shpetojme jeten e nje te riu 20 vjecar I cili neser mund te kryej sherbimet tek institucionet, mund te votoje subjektet politike dhe poashtu do te shpenzoje mjetet financiare  tek ndermarrjet tuaja, ashtu  sic bejme te gjithe.

Eshte kalkulim i thjeshte, ne ju ndihmojme juve cdo dite, prandaj eshte  momenti qe edhe ju te na ndihmoni sot  kur I tere Ulqini eshte ne kembe.

Ne si qytetare APELOJME qe te ndihmoni Emron, sepse te gjithe e kemi obligim te ndihmojme njeri tjetrin. 

Falenderim  I thelle per te gjithe ata qe ndihmojne!

  • 1

    Radio