Slider Më shumë

Qeveria themeolon trupin koordinues për monitorimin e “Evropa Tani”

Prej tvteuta18:36, 13 Janar 2022

Qeveria e Malit të Zi në seancën e sotme ka marrë vendim për themelimin e Trupit Koordinues për monitorimin e programit “Evropa tani”. Kryetar i këtij organi do të jetë ministri i Zhvillimit Ekonomik Jakov Milatoviq, ndërsa zëvendëskryetar do të jetë këshilltari i kryeministrit Dejan Abazoviq.

Detyrat e Trupit Koordinues do të jenë: monitorimi dhe bashkërendimi i aktiviteteve në kuadër të zbatimit të programit “Evropa Tani”, si dhe në bashkëpunim me autoritetet dhe institucionet kompetente, eliminimi i parregullsive të raportuara gjatë zbatimit të programit.

  • 1

    Radio