Sociale Më shumë

Qeveria do të mbulojë 10% të dëmit

Prej tvteuta10:05, 10 Janar 2018

Qeveria e Malit të Zi do ti kompensojë komunat veriore të goditura nga tërmeti i para disa ditëve, me 10% të dëmit të vlerësuar, shkruan Pobjeda. Nga Qeveria më hertë është kumtuar se do të ndihmojnë edhe familjet e goditura  në mënyrë të veçantë. Komisionet lokale të komunave të Plavës, Gucisë, Andrijevicës, dhe Beranes kanë dalë në terren dhe janë duke bërë vlerësimin e dëmit.  Sipas kryetarit të Plavës, Orhan Shahmanoviq, deri tani mbi 1100 qytetarë të Plavës dhe Gucisë  kanë paraqitur dëme në objektet e tyre.

  • 1

    Radio