Aktuale Më shumë

Qendrave për fëmijë me aftësi të kufizuara nga pesë mijë euro

Prej tvteuta10:03, 23 Dhjetor 2016

– Qeveria, në seancën e djeshme , vendosi që Qendrave Ditore për fëmijë me aftësi të kufizuara nga Bijelo Pole dhe Berana t’i japë ndihmë nga pesë mijë euro.

“Kryeministri, Dushko Markoviq, ka theksuar se ky shembull duhet të inkurajojnë krerët e fondeve  që mjetet të cilat kursehen duke reduktuar  shpenzimet e reprezentacioneve të orijentohen për ndihmë kategorive më të rrezikuara të qytetarëve në përputhje me konkluzionet e mëhershme të Qeverisë”,  kumtojnë nga  Qeveria.

Siç u tha, takimi i kryesuar nga kryeministri Markoviq, miratoi Informacion mbi programet mbështetëse të Bashkimit Evropian në Mal të Zi në vitin 2016.

  • 1

    Radio