Sociale Më shumë

Qendra Spitalore në Podgoricë: Mungesë e theksuar e kuadrove

Prej tvteuta10:22, 10 Qershor 2016

Në Qendrën Spitalore në Podgoricë ka një mungesë të theksuar te disa kuadrove , sidomos alergologëve , anesteziologëve dhe imunologëve, është bërë e ditu nga ky institucion.

Edhe pse konkursi për këto vende pune qëndron i hapur, defiçiti për momentin po mundohet të mbulohet nga kuadrot e rajonit, çka nuk është duke dhënë rezultate të mjaftueshme, pasi ankesat e qytetarëve për vonesa sa vijn e shtohen.

Nga kjo qendër sigurojnë se anjë operim nuk është anuluar për shkak të këtyre problemeve, dhe rastet urgjente trajtohen sipas procedurave normale për këto raste.

  • 1

    Radio