Aktuale Më shumë

Qendra për Kulturë: Puntorëve u detyrohen 9 rroga

Prej tvteuta09:39, 30 Janar 2016

Plani buxhetor i Qendrës për Kulturë për vitin 2015 është realizuar në masën 65 %.  Drejtori  Nail Draga tha se qendrojnë në të njejtin nivel me vitin 2014.

Themeluesi i Qendrës për Kulturë është komuna e Ulqinit, ku në sajë të krizës ekonomike nuk arrijnë që të realizojë obligimin që ka ndaj sajë.

Puntorët vazhdojnë të jenë mbrapa  me 9 paga mujore të pashlyera. Dy njesitë punonjëse të cilet veprojnë në kuadër të Qendrës për Kulturë siç është Biblioteka e Ulqinit dhe Muzeu,  për vitin 2015 kanë arritur që të ruajn stabilitetin financiar, edhe pse në biblotekë ka rënie të antarësimit.

  • 1

    Radio