Sociale Më shumë

Pushimorja për pensionistë do të ketë pamje të re

Prej tvteuta21:55, 24 Shkurt 2019

P

Gjatë vizitës së Ministrit për punë dhe çështje sociale në Komunën e Ulqinit Kemal Purishiq së bashku me drejtorin e sigurimit pensionist-invalidorë Dushko Peroviq dhe kryetarin e Lidhjes së shoqatës së pensionistëve Branko Veshoviq, kanë vizituar pushimoren e pensionistëve në të cilën është duke u bërë adaptimi dhe renovimi i ndërtesës në tërësi, e cila sipas parashikimeve do të hapet kah mesi i sezonit verorë, kurse kapacietet aktuale do të zgjerohen për 25 shtretër.

  • 1

    Radio