Sociale Më shumë

Punishtja artistike e femijëve dhe grave në Ulqin bashkohet me femijët e qendrës ditore “E drejta për jetë”

Prej tvteuta09:53, 14 Nëntor 2017

Punishtja artistike e fëmijeve dhe grave në Ulqin kanë vendosur të perkrahin projektin e qendrës ditore “E drejta për jetë “ në krijimin e figurave nga glina , duke u bashkuar me ta një herë në javë . Udheheqësja e kesaj punishtjeje Vaida Hasanaga Nimanbegu, shprehet për TV Teuta optimiste dhe beson që në fund punimet e krijuara nga këta femijë do të jenë të mira .

“Punimi me glinë është një metodë e mirë punë për femijët me pengesa në zhvillim, motorika në vizatim por njekohësisht edhe glina në moderim “ shprehet Nimanbegu.

 

  • 1

    Radio