Aktuale Më shumë

PSP formon klubin e këshilltarëve

Prej tvteuta12:21, 22 Dhjetor 2016

Kryetari i Partisë Socialiste Popullore Srgjan Miliq dhe nënkryetarja Danijela Paviqeviq kanë dorëzuar kërkesën për formimin e klubit të këshilltarëve, për çka nevojitet vetëm nënshkrimi i deputetit tjetër Aleksandër Damjanoviq.

Udhëheqësia e Kuvendit u ka kërkuar klubeve të këshilltarëve që sa më shpejt të dorëzojnë numrin e xhiro llogarisë në mënyrë që tu derdhen mjetet në lartësi prej 30.000 eurove për veprimtarinë e tyre.

  • 1

    Radio