Sociale Më shumë

PSD organizon ligjëratë për dhunën në familje

Prej tvteuta15:56, 24 Nëntor 2017

Me rastin e Ditës Ndërkombëtare të Luftës kundër dhunës në Familje, Forumi i Grave i Partisë Socialdemokrate, organizon punëtori mbi dhunën në familje. Punëtoria do të mbahet më 25.nëntor.2017 në orën  11:00, në ambientet e kësaj partie në Ulqin.

Mysafire dhe ligjëruese do të jetë z. Hatixhe Nelaj, drejtoresha e  SOS telefonit për femra dhe fëmijë viktima të dhunës në Ulqin. Ajo do ti njoftojë të pranishmit me situatën në komunën tonë, se sa është dhuna e përfaqësuar, sa denoncohet, a inicohet procedura kundër ushtruesve të dhunës, etj

  • 1

    Radio