Politikë Më shumë

PROTESTOHET NË DISA QYTETE

Prej tvteuta10:17, 5 Tetor 2015

Shetitjet protestuese të ithtarëve të Frontit demokratik, janë paralajmëruar se sot do të mbahen në disa qytete ku është në pushtet Partia Demokratike e Socialistëve.
Ministria e punëve të brendshme ka thënë se nuk do të lejojë këto manifestime politike, por nga FD kanë thënë se protestat megjithatë do të mbahen.
Ministri I punëve të brendshme, Rashko Konjeviq u ka thënë gazetarëve se aplikimet janë dorëzuar me vonesë në 14 qytete dhe se qendrat e sigurisë kanë sjellë vendimet se nuk do të lejohen tubime.

  • 1

    Radio