Politikë Më shumë

PROTESTAT VAZHDOJNE PA STACIONIM

Prej tvteuta16:56, 13 Mars 2019

Organizatorët e protestave “97000 Rezisto” kanë deklaruar se të shtunën me 16 mars do të mblidhen në Sheshin e pavarësisë, mirëpo për shkak të sigurisë qytetare nuk do të ndalohen aty, ashtu siç e kanë paralajmpruar më parë.  Këtë vendim e kanë sjellë  pasi që kanë fituar indicione nga struksturat e sigurimit, se planifikohen akcione të kompromitimit  dhe rrezikimit  të  karakterit  të qetë të protestave.   Njëri nga organizatorët  e protestave  Xhemal Peroviq, tha se nuk do të lejojnë  që çfarëdo që është planifikuar në qendrat e fuqishme formale dhe joformale, të shëndrrohet në ankth, dhe pikërisht për këtë arsye do të përcjellim çdo hap.  

  • 1

    Radio