Sociale Më shumë

Protestat: Kerkojne doreheqjet deri me 15 mars

Prej tvteuta15:12, 3 Mars 2019

Ne Podgorice eshte mbajtur edhe protesta e radhes “97.000 Rezisto” nete cilen u grumbullua njenumer I madh I qytetareve nga shume komuna te Malit te Zi. Organizatoret e protestes I kane perseritur kerkesat e tyre dhe kane ftuar qe te japin doreheqje kryetarin e shtetit Millo Gjukanoviq, kryeministrin Dushko Markoviq, prokurorin e larte dhe ate special shteteror Ivica Stankoviq dhe Millivoje Katniq, keshiilin dhe drejtorin general te RTMZ si dhe drejtorin e ANK-se. Sipas organizatoreve, nese nuk japin doreheqje, protestuesit do te tubohen ne Sheshin e pavaresise ne Podgorice dhe nuk do te shperndahen deri ne permbushjen e kerkesave. Sipas njerit nga organizatoreve, Millosh Krivokapiq, afati per dorezimin e doreheqjeve eshte 15 marsi.

  • 1

    Radio