Politikë Më shumë

Protesta antiqeveritare

Prej admin17:25, 14 Nëntor 2014

Kryetari i demokracise se re Serbe dhe antare i kryesise se frontit demokratik Andria Mandiq ka paralajmëruar ne nje bisede me portalin Analitika se organizimi i protestave antiqeveritare qe do te shtynte formimin e qeverise se perkoheshme , e cila , sic ka thene do te pergadiste zgjedhjet e para te ndershme dhe demokratike. Mandiq njekohesisht ka theksuar se beson ne liderin e PZP Nebojsha Medojeviq ku ka thene se kryeministri Gjukanoviq eshte i gateshem ti ofroj nje pjese te opozites

  • 1

    Radio